Minne Kutsua Liza?

Sasha Pepeljajevin uutuusteos nähdään Aurinkobaletin 40-vuotisjuhlavuoden syksyn ohjelmistossa. Minne kutsua Liza? on venäläisen huippukoreografi Sasha Pepeljajevin kahdeksas teos Aurinkobaletille.

MANILLA 19.3.–24.4.2020 

 

MINNE KUTSUA LIZA? 

 

Valikoima vähemmän vakavia ohjeita, miten tanssin avulla hajotetaan ja luodaan maailman havainnoimisen keinoja.

 

Miten ajatukset ilmaantuvat? Miten tutut ilmiöt ja tavanomaiset tapahtumat äkisti muuttuvat joksikin aivan uudeksi? Mitä tämä on – sattumaa vai looginen ketju? Voiko tuntemattoman nähdä tavallisissa esineissä, lähettääkö se meille merkkejä? Tämä ja tämänkaltaiset lukemattomat kysymykset risteilevät mielikuvituksessa ja asettuvat salaperäiseksi lauseeksi: Minne kutsua Liza? 

 

Sasha Pepeljajevin uutuusteos nähdään Aurinkobaletin 40-vuotisjuhlavuoden syksyn ohjelmistossa. Minne kutsua Liza? on venäläisen huippukoreografi Sasha Pepeljajevin kahdeksas teos Aurinkobaletille. Vuodesta 2001 Aurinkobaletissa vieraillut Pepeljajev on tehnyt ryhmälle aikaisemmin muun muassa kiitetyt teokset Hän joka lensi ylösalaisin (2001), Tanssiva torni (2011) ja viimeisimpänä If You Snow Away (2016)


KONSEPTI, KOREOGRAFIA JA VISUALISOINTI Sasha Pepeljajev | TANSSI Linda Björkqvist, Côme Calmelet-Pyykkö, Patrick Di Quirico ja Elina Raiskinmäki | VALOSUUNNITTELU Zai Sainio | ÄÄNISUUNNITTELU Jaakko Salonen | VALOKUVAT JA GRAAFINEN SUUNNITTELU Jussi Virkkumaa | TUOTANTO Aurinkobaletti

Ensi-ilta: 24.9.2021 | Manilla, Turku
Muut esitykset: 25.9.–16.10.2021

Kesto: noin 1 h 30 min (sisältäen väliajan)

Ikäsuositus: +15 vuotta