Kinetic Orchestra: Like There’s No Tomorrow ja Animals

  • Manilla-teatteri, Itäinen Rantakatu 64, 20810 Turku
  • 21.12.2022 17:00

Like There’s No Tomorrow

Kinetic Orchestran uusin nykytanssiteos Like There’s No Tomorrow tuo näyttämölle neljän tanssijan tähdittämän surrealistisen aaltoilevan maailman. Inspiraationa teokselle on toiminut Philippe Halsmanin ikoninen valokuvateos Dali Atomicus (1948), jossa kolme kissaa, ämpäristä heitetty vesi, tuoli ja taiteilija Salvador Dali on ikuistettu kesken ilmalennon.

Like There’s No Tomorrow teoksessa hetken pysäyttämisellä leikittelevä tanssi yhdistyy valosuunnittelija Veli-Ville Sivénin visuaalisesti vahvaan skenografiaan ja palkitun pukusuunnittelija Maria Sirénin värikylläiseen puvustukseen. Yhdessä teoksen tanssi, ääni, puvustus ja skenografia luovat kutkuttavan, moneen suuntaan kurottavan maailman, jossa ajan käsite liukenee ja huominen unohtuu.   

Kinetic Orchestra tunnetaan fyysisestä ja taidokkaasti eri tanssitekniikoita, akrobattista parotekniikkaa ja kamppailulajeja yhdistelevästä liikekielestään. Like There’s No Tomorrow ei tule olemaan tästä poikkeus. Sen sisäiseen logiikkaan kuuluvat vauhti, spontaanius ja yllättävät sattumukset, jotka perustuvat tarkasti harjoiteltuun ja pitkälle kehitettyyn tanssiin.

Työryhmä
Koreografia ja konsepti: Jarkko Mandelin ja työryhmä
Tanssi: Anni Koskinen, Suvi Nieminen, Kalle Lähde ja Oskari Turpeinen
Pukusuunnittelu: Maria Sirén
Valosuunnittelu ja lavastus: Veli-Ville Sivén
Valojen: ajo Alina Pajula
Sävellys: ja äänisuunnittelu Janne Hast
Muusikot: äänitteellä Janne Hast ja Petri Kautto
Tuottaja: Sofia Suomalainen, Sanni Giordani
Tuotanto: Kinetic Orchestra
Tukijat: Taike, Koneen Säätiö, Helsingin kaupunki

Ensi-ilta 7.12.2022 
Kesto 60 min
Ikäsuositus +7 
Katsojilla on teoksessa kuvauslupa

Animals 2.0

Animals 2.0 on villi, eläimellisyyttä ja laumakäyttäytymistä tutkiva tanssiteos. Fyysisesti vaativa teos on Jarkko Mandelinin Turku Youth Companylle koreografioima uusintaversio tanssiryhmä Kinetic Orchestran vuoden 2016 menestysteoksesta Animals. Turku Youth Company on turkulainen nykytanssiryhmä, jonka missiona on tukea nuoria, vastavalmistuneita tanssitaiteilijoita tarjoamalla heille työkokemuksia ja helpottaa heidän jalkautumistaan tanssitaiteen kentälle.

Työryhmä
Koreografia: Jarkko Mandelin & Suvi Nieminen
Koreografin assistentti / harjoittaja: Suvi Nieminen
Äänisuunnittelu: Janne Hast
Valosuunnittelu: Jarkko Mandelin
Tanssi: Matlena Karvonen, Nea Mäntylä, Nea Mustonen, Sini Ahonen, Venni Varjonen, Inka Alanko, Elisa Nummela, Frida Jäntti, Elina Palkén, Taru Pellinen, Viktoria Radin, Hanna Södergård, Varpu Vilomaa, Wilma Enroth, Anna Hynninen

Kesto noin 20 minuuttia
Ikäsuositus +7 

Liput

25 € peruslippu
23 € eläkeläinen
15 € opiskelijat, työttömät sekä Temen jäsenet

Lisäksi esitykseen on tarjolla pieni erä pay what you can -lippuja. Ota yhteyttä info@kineticorchestra.fi, mikäli taloudellinen tilanteesi estää sinua hankkimasta lippua, mutta haluat kokea esityksen.

Onko sinulla kampanjakoodi tai sarjalippu?

Voit syöttää alla olevaan kenttään koodin lunastaaksesi sarjalipun tai kampanjakoodin.

TuoteHintaMäärä
25,00 €
23,00 €
15,00 €