Persoonaa peliin

  • Manilla, Itäinen Rantakatu 64, 20810 Turku
  • 11.05.2022 11:00

Persoonaa peliin - Päivä ideoille, uuden oppimiselle ja innostukselle

Miten tuot yrityksenne osaamisen esille ja erottaudutte eduksenne?

Brändin rakentaminen kuulostaa isojen toimijoiden tekemiseltä ja kalliilta, mutta voiko se olla jokaisen oma juttu? Brändi on yhtä kuin mielikuva ja se mitä sinusta puhutaan, kun et itse ole paikalla. Jokainen yrityksen työntekijä jakaa mielikuvaa yrityksestä, eikä sen ylläpitäminen onnistu pelkillä hienolla kotisivuilla ja myyjien esityksillä. Asiakkaasi haluavat tietää mikä on lupauksesi heille ja minkälaisia arvoja yrityksesi edustaa.

Tiiviin päivän aikana tarjoilemme sinulle näkemyksiä, uusia ajatuksia ja ideoita monelta kantilta olet sitten yrittäjä, myynnin esimies tai HR asiantuntija. Miten asiakaslähtöinen ajattelu tai asiakashyödyn esille nostaminen kannattaa ottaa huomioon omassa, tiimin tai yrityksen joka päiväisessä arjessa. Hyvinvointi näkyy ja kuuluu kauas.

Lupaamme, että pääset myös tutustumaan muihin osallistujiin. Saat mukaasi uutta intoa ja roppakaupalla ideoita arkeen. Tapahtuma on suunnattu kaikille myynnin ja markkinoinnin parissa työskenteleville, HR-ammattilaisille, yrittäjille tai yrittämisestä kiinnostuneille.

Koronarajoitusten uhasta johtuen olemme päättäneet siirtää Persoonaa peliin -tapahtuman ajankohtaa. Tapahtuma järjestetään vielä aavistuksen innostavampana ja kiinnostavampana toukokuussa. Uusi päivämäärä on keskiviikkona 11.5.2022 ja kellonaika on myös uusi. Aloitamme tapahtuman klo 14.00. Ohjelmaan on tullut myös pienen pieniä muutoksia ja aamupalan sijasta nautimme salaatti- ja kalabuffet-tarjoilusta koulutuspäivän päätteeksi klo 17.30 yhdessä verkostoituen.

 
Lisäksi halukkailla on mahdollisuus jäädä ruokailun jälkeen nauttimaan Aurinkobaletin uudesta kevään ensi-iltateoksesta koulutuspäivän päätteeksi.  Monteverdi – Poolamets – Laakso: Poppean kruunaus, jossa ensiesityksensä vuonna 1643 saanut ooppera muuntautuu koreografi Urmas Poolametsin ja säveltäjä Ismo Laakson käsissä ennennäkemättömäksi steampunk-henkiseksi oopperan ja nykytanssin yhdistäväksi teokseksi. Esitykseen osallistuvat pääsevät myös kurkistamaan teoksen taustoihin yhdessä koreografi Urmas Poolametsin kanssa ja saavat lasin kuplivaa ennen esitystä.


Ohjelma:


Klo 14.00 Tervetuloa tapahtumaan ja materiaalien esittely

Milja Salo - Myynti ja markkinointi, Aurinkobaletti


Klo 14.15 Mielikuvan rakentaminen

Kirsi Haltia – Sisustussuunnittelija ja yrittäjä, SisustusHaltia


Klo 14.45 Moka on lahja!

Veera Salokangas - Työhyvinvointivalmentaja ja yrittäjä, Piste Hyvinvointipalvelut


Klo 15.15 Ryhmätyöpaja

Aurinkobaletin tanssijat


Klo 16.00 Yrityksen persoonan ja arvojen hyödyntäminen

Piritta Fors - Luonkos Finland Oy Ltd

 
Klo 17.00 Persoonaa peliin

Jenni Lunden - Avainasiakaspäällikkö, Medialiiga

Katri Paavilainen - Myyntipäällikkö, Printworks


Klo 17.30 Ruokailu ja verkostoitumista


Klo 19.00 Monteverdi – Poolamets – Laakso: Poppean kruunaus


Pidätämme oikeudet muutoksiin.

TuoteHintaMäärä
Peruslippu (sis. koulutuksen ja ruuan) €45.00
Yrittäjäjärjestöjen, BNI- ja Eturivi-verkostojen jäsenille (sis. koulutuksen ja ruuan) €39.00
Koulutus + Monteverdi – Poolamets – Laakso: Poppean kruunaus (sis. koulutuksen, ruuan, sekä lipun esitykseen Poppean kruunaus) €65.00
Koulutus + Monteverdi – Poolamets – Laakso: Poppean kruunaus, Yrittäjäjärjestöjen, BNI- ja Eturivi-verkostojen jäsenille (sis. koulutuksen, ruuan, sekä lipun esitykseen Poppean kruunaus) €59.00